Blogg

RSS

Relining i Stockholm fräschar upp dina rör

9 Dec 2022

Ta kontakt med skicklig firma som utför relining i Stockholm, för att ge dina avloppsrör en ny chans. Ett smidigt, bekvämt och tryggt alternativ till rörbyte.

Relining är ett smidigt sätt att förnya dina rör, utan att behöva byta ut dem. Genom ett smart system får rören ett nytt ytskikt på insidan, vilket gör att de håller längre och blir helt täta. Först skickas en kamera in i rören, för att göra en bedömning.

Något förenklat betyder relining att nya rör gjuts på de gamla rörens insida. Genom att ge rören ett nytt ytskikt på insidan blir de nästan som nya igen. Om din fastighet är över 30 år gammal bör du låta göra en besiktning av dina rör. Firman som utför besiktningen kan enkelt se rörens skick med hjälp av en kamera och sedan vidta åtgärder därefter.

Relining eller stambyte?

Att göra ett helt stambyte är både kostsamt och krångligt. Det tar lång tid och varken kök eller badrum kan nyttjas på flera dagar. Om stambytet utförs i ett flerfamiljshus är det verkligen obekvämt för de boende, under mycket lång tid. Då kan relining i Stockholm vara ett bra alternativ.

Relining är smidigare än ett stambyte, eftersom inga golv behöver brytas upp och att det endast brukar ta några dagar. Du kan allså bo kvar under tiden, utan att bo i kaos och byggdamm. Om man ser till den totala kostnaden blir det även billigare med relining, eftersom ingen renovering eller liknande behövs. Ett snabbt och smidigt sätt att få rör i nyskick.

Flyttfirma på Gotland hjälper dig flytta från (eller till) Visby

29 Sep 2022

Orolig för hur det ska gå att flytta när Visbys gator är som de är? Som tur är finns det en och annan flyttfirma på Gotland som kan hjälpa dig med flytten.

Den som har varit i Visby har säkert slagits av tanken hur otroligt besvärligt det måste vara att flytta i den stan. Borggårdar och kullerstenar? Inte en fantastisk grej för att köra lastbil eller dra pirror. Som tur är behöver du som faktiskt ska flytta till eller från Visby inte oroa dig för den saken.

Det finns nämligen prima flyttfirmor på Gotland som är mer än vana vid att hantera Visbys krångliga små gator. Och det utan att dina ägodelar skakar sönder på vägen! I alla fall inte om du låter flyttfirman ta hand om packningen också. Det är nämligen extra viktigt hur saker är packade, om bilen ska åka över Visbys skumpiga gator.

En gotländsk flyttfirma vet hur Visby fungerar

En flyttfirma på Gotland hjälper både äkta gutar och utbölingar att dra upp sina rötter och plantera dem i en annan jord. Det finns gott om anledningar att flytta såväl till som från Gotland. Medeltidsveckan, Almedalsveckan och Stockholmsveckan kan sannerligen både locka och avskräcka. Men att oroa sig för hur flytten ska kunna genomföras, är ingen anledning att avstå gotlandsflytten.

Innan du bokar flyttfirma kan det vara värt att jämföra olika alternativ. Du kan begära in offerter från flera firmor innan du bestämmer dig. Var dock noga med att ange vilken adress du ska flytta till eller från i Visby. Beroende på vilken typ av hus på vilken typ av gata det handlar om, kan den beräknade tiden för flytten skilja sig. Kontakta en duktig flyttfirma här: flyttfirmagotland.nu

Överlåt flyttlasset till en flyttfirma i Stockholm

15 Sep 2022

Det kan vara roligt men även mycket påfrestande att flytta. För att allt ska gå snabbt och smidigt kan du med fördel anlita en flyttfirma i Stockholm.

Känner du dig stressad inför en flytt? Du kanske inte vet hur du ska orka eller hinna med allt som måste göras. Även om du har både tid och ork är det en hel del annat som behövs för att flytten ska kunna genomföras. Du måste ha hjälp med att bära tunga möbler och ett lämpligt fordon att transportera bohaget i.

När det är dags för dig att flytta till en ny bostad bör du känna glädje och inte obehag eller stress. Det är påfrestande att packa, transportera möbler och kartonger, packa upp och genomföra en omfattande flyttstädning. Det är en hel del som kan krångla eller gå fel.

En flyttfirma vet hur en flytt ska genomföras utan problem

Om du anlitar en flyttfirma i Stockholm behöver du inte ligga sömnlös på nätterna och oroa dig inför din flytt. Erfaren personal från firman tar hand om hela rubbet eller enbart vissa delar som du själv bestämmer. Du kanske vill packa ner och upp dina saker på egen hand? Då kan du överlåta resten åt flyttfirman.

Det kan vara skönt att slippa leta efter personer som kan hjälpa till att bära. Och den där tråkiga flyttstädningen vill du nog byta ut mot något roligare. Som till exempel att vara i din nya bostad och göra det hemtrevligt där.

Vem fixar garagestädning i Stockholm?

26 Aug 2022

Sluta tro på alver eller att nån annan ska göra jobbet. Anlita en firma som utför garagestädning i Stockholm så kan du vara säker på att jobbet blir gjort.

Finns det gamla hederliga yrket vaktmästare längre? På många ställen nu har man nu för tiden dragit in den tjänsten. Resultatet blir att en del saker aldrig blir gjorda, eftersom många människor inte inser att det faktiskt behövs en person som tar hand om saken. Eller också inser man det men menar att det där inte hör till ens egna arbetsuppgifter. Det där får någon annan tar hand om.

En sak som liksom sker i skymundan utan att någon tänker på det är garagestädning. Nu pratar vi om lite större allmänna garage, såsom vid köpcenter eller tillhörande bostadsrättsföreningar i Stockholm eller var det må vara. Inte privata garage – de blir sällan städade utan en rejäl insats från ägaren.

Det finns proffs för garagestädning

Om du upptäcker att de små alverna har slutat att städa det allmänna garaget så kanske din första reaktion är att bli förvånad. Har du gjort dem något ont? Ha alverna gått i strejk? I garaget är papperskorgarna överfulla, det ligger godispapper på golvet och flera av lamporna har slutat att fungera.

Det är nu det är dags att anlita en professionell firma för garagestädning. De tar vid där vaktmästare och alver har lagt av. Med deras hjälp kan du lita på att garaget alltid är snyggt och presentabelt. Det är bara att lyfta telefonen och ringa. Svårare än så är det inte.

Lämna Bromma med en flyttfirma

10 Aug 2022

Gör det enklare för dig och anlita en flyttfirma i Bromma när du ska flytta därifrån. Transporten går snabbt och du är strax installerad på ditt nya ställe.

Det är dumt att stressa i onödan. Genom att anlita en flyttfirma med van personal får du hela proceduren genomförd på ett minimum av tid. Det är en dag och tid att boka, och du gör det med ett telefonsamtal. Du får perfekt service och kan också beställa extra tjänster. Behöver du flyttkartonger eller vill du ha hjälp med att packa ner alla dina saker också? Ring och fråga.

När du beställer flytten kan du nämna allt du vill ha hjälp med. Kanske har du några skrymmande möbler som du skulle vilja magasinera? Kanske vill du ha hjälp med att packa upp alla saker på ditt nya ställe? Flyttpersonalen är rutinerade och snabba, så du får hjälp på nolltid med allt som du själv tycker är jobbigt.

Flyttfirman uppskattar märkta kartonger

Du kan enkelt skriva utanpå flyttkartongen var den ska ställas in någonstans. Kök, badrum, vardagsrum är exempel på märkning som underlättar för dig. Då är lådorna på plats i rätt rum direkt och du behöver inte bära runt dem när flyttfirman har åkt.

Att få in alla köksprylar i hyllorna på en gång och besticklådor på plats underlättar när du ska äta frukost där. Har du matvaror i kylväskor är det bara att sätta igång kyl och frys och lasta in. Det går fort och du är snart igång på ditt nya boende. Boka flyttfirma här: flyttfirmabromma.se 

Utan anmärkning med flyttstädning i Solna

28 Jul 2022

Visst känns det bra att lämna över nycklarna på ett rent och fint hem? Det kan du göra om du anlitar flyttstädning i Solna, eller staden du bor i, för hjälp.

Kanske vill du komma närmre storstaden och flytta in till Stockholm centrum istället för att bo i Solna. Kanske har du äntligen hittat det perfekta hemmet, och allt som står mellan dig och ditt nya hem nu är tid och en flytt. Att vänta på saker är då inte roligt, men det är ett ont måste. Ibland kan det faktiskt vara bra så man hinner med det man vill göra.

Planeringen går i full gång, för denna gången ska allting sköta sig själv. Visst, inte utan en hel del planering och med hjälp av några proffsiga företag. Städningen efter flytten, den tar tid. Den tar både lång tid och är dessutom otroligt tung. Det är mycket upp och ned och man måste ta allt.

De kan flyttstädning i Solna

Ett kliniskt rent hem behöver man när man ska lämna över nycklarna. Är det inte rent nog kan ni få en anmärkning och då behövs det göras om. För att minska risken för det anlitar ni helt enkelt flyttstäd i Solna. De gör ett väldigt noggrant jobb med sina duktiga arbetare som kan städning.

De flesta städfirmor har med sig eget städmaterial och redskap inför städningen. Då behöver ni inte lämna kvar något, utan kan ta med allt till det nya hemmet. Med rätt städfirma kommer de göra ett skinande rent jobb åt dig.

Kontorsstäd i Stockholm anpassad efter behov

12 Jul 2022

Inget kontor är det andra likt och städbehoven kan skilja en hel del. Därför ska man anlita en städfirma som erbjuder flexibel kontorsstäd i Stockholm.

Det är viktigt att man regelbundet städar kontoret. Dels för att motverka allergier och minska smittspridning i förkylningstider, men också för alla medarbetares trivsel. Men ett smutsigt och dammigt kontor gör heller inget gott intryck på besökare och kunder. Hur ofta man behöver städa lokalerna beror till stor del på verksamhet och hur många som vistas där.

Fördelen med regelbunden kontorsstäd är att man ofta inte ens hinner uppfatta att det blir smutsigt. Men det går också snabbare för städföretaget att städa eftersom smutsen inte hinner sätta sig. Vanligtvis städar man kontoret en gång i veckan men är det ett stort kontor kan det behöva städas varje dag.

Jämför priser på kontorsstäd

Vill man ha hjälp med kontorsstäd kan det vara bra att först fundera över hur ofta man vill ha städat och om man behöver någon tilläggstjänst. Kanske vill man ha hjälp med att rengöra kaffemaskinen eller få entremattan tvättad regelbundet? De flesta städföretag har förstått att behoven kan variera och erbjuder därför flexibel kontorsstäd med olika extratjänster.

Priserna på kontorsstäd i Stockholm kan variera mellan olika mellan städföretag och det kan ofta löna sig att ta in fler offerter. Men det är också viktigt att man känner förtroende och är nöjd med den städfirma som man väljer att anlita. Innan man tecknar ett avtal med en specifik städfirma kan det därför vara smart att låta dem provstäda.

Viktigt med butiksstädning i Stockholm

30 Apr 2022

Det är väldigt viktigt att en butik blir städad regelbundet. Med alla kunder blir det snabbt smutsigt. Anlita någon för butiksstädning i Stockholm idag.

Oavsett vad man har för typ av butik så behöver det vara rent och snyggt för de kunder som kommer och besöker affären. Första intrycket är väldigt viktigt, särskilt om man har öppnat en ny butik och vill locka nya kunder till sig. Att komma in i en affär som är ostädad där det är stökigt med saker huller om buller är inte speciellt trevligt. Man får då som kund inte några bra vibbar och kanske väljer att inte handla där eller komma tillbaka igen. Däremot en butik som är välstädad där allting är i sin ordning och på sin rätta plats, ger ett mycket bättre första intryck för besökare.

Butiksstädning för ett gott första intryck

Butiksstädning i Stockholm är det flera olika företaget som erbjuder. Det gäller att hitta någon som finns i närheten av där man har sin butik, som kan komma och hjälpa till med städningen så ofta som det behövs. Daglig städning av en butik är nödvändig där man sopar golven och torkar av ytor. Sedan kan det även krävas en mer rejäl städning veckovis. Har man en mindre butik är det inte lika mycket att städa som i en större sådan, men det är ändå viktigt. Anlita en firma som sysslar med just städning av butiker om ni vill ha en ren och fräsch butik för era kunder och besökare.

Fönsterputs i Skåne förbättrar utsikten

3 Apr 2022

Smutsiga fönster är det ingen som vill ha då det ser otrevligt ut och skymmer utsikten. Det kanske är dags för fönsterputs i Skåne? Ta då kontakt med en firma som erbjuder fönsterputsning.

Det finns många fönster, runt om i landet, som behöver putsas med jämna mellanrum . Det kan vara lite knepigt att putsa fönster utan att det blir fläckar eller ränder. Du kanske själv vet hur svårt det kan vara att få ett fönster skinande rent. En del fönster är svåråtkomliga då de sitter högt upp eller sitter på ett ställe som är svårt att komma åt av andra orsaker. Det finns många olika åsikter om hur man ska tvätta ett fönster på bästa sätt. Om du själv känner stress och oro inför den stundande fönsterputsningen finns det god hjälp att få. Låt en firma ta hand om din fönsterputs i Skåne så kan du känna dig trygg med att dina fönster blir rena och fina utan ränder.

Fönsterputs är väldigt lätt att glömma bort

Hur ofta tänker du på att putsa dina fönster? De flesta brukar inte ha fönsterputsning högst upp på önskelistan då det finns så mycket annat som är roligare att göra. Förr eller senare blir du dock tvungen att putsa dina fönster. Om du har lätt för att glömma bort dina fönster kan du med fördel teckna ett abonnemang på fönsterputs hos en firma som är proffs på fönsterputsning. Ni gör tillsammans upp en plan på hur ofta du vill få dina fönster putsade.

Hemstädning för din bekvämlighet

23 Oct 2021

Finns det något tråkigare än att städa? När man hör om människor som tycker om det blir man nästan chockad. Som tur är kan man få hjälp med sin hemstädning och kan lägga sin tid på annat.

Varenda gång det ska städas suckas och stånkas det. Det blir aldrig roligare. Varenda gång efter att man har storstädat tänker man: “Nej nu ska man bli noggrannare och ta itu med att städa direkt”. Det håller kanske två timmar, med tur. Sen börjas det om på nytt igen. Tänk vad skönt det var om det hade räckt med en storstädning en gång per år. Men man kan ju bara tänka sig vad man hade sett då. Det är helt klart värt att betala för hemstädning och låta dem sköta det. Hemstädningsfirman kommer till ens hem och städar det kliniskt rent, det kommer inte finnas ett spår från smuts efter att de har varit där.

Hemstädning använder sig av checklistor

Hur vet man att allt blir så noggrant och fint när man har städhjälp? Hur stor är risken att de missar en massa saker, kanske ni undrar? De flesta städfirmor går efter en checklista som de kryssar för på. På så sätt är de säkra på att de tagit alla ställen. Sen är det såklart mänskligt att fela. Men det är väldigt sällan det händer. Skulle du inte vara nöjd med städningen de gör, kan du alltid kontakta dem igen. Ta då bild på det du inte är nöjd med, så kommer de och fixar det åt dig.

Hemstädning i Stockholm - hur går det till?

16 Aug 2021

Med hemstädning får du tid till annat i vardagen. Då kommer en städare eller städerska hem till dig i Stockholm och tar bort damm och fläckar. Oftast är det samma person som kommer varje vecka.

Att beställa hemstädning i Täby kan vara det bästa som finns. Då kommer en pålitlig person hem till dig så ofta som du vill och städar upp hemmet åt dig. Att det ska vara samma person varje vecka är vid det här laget en självklarhet. På så vis kan du känna ett förtroende, samtidigt som den personen lär sig var det brukar bli fläckar i ditt hem och vad du uppskattar få gjort.

Hur beställs hemstädning i Stockholm?

Börja med att beställa offerter från flera olika företag. Då kommer du snart få en uppfattning om vilka priser som gäller i Täby och kan välja den firma som känns mest rimligt. Allt som oftast är den billigaste billig av en anledning. Det kan vara att städaren måste jobba för snabbt, vilket brukar leda till slarvfel, eller så får den för lite betalt. Välj därför en firma som inte är billigast, men som ändå känns rimlig. Sedan får de komma hem till dig och provstäda. Då vet de hur lång tid det kommer att ta att städa ditt hem och kan sätta ett fast månatligt pris. Efter det kommer du troligen att få bestämma om du vill ha hemstädning varje vecka, varannan vecka eller bara en gång i månaden. Sedan bestämmer ni även en veckodag och tid.

Bästa trappstädningen i Göteborg

12 Aug 2021

Vad ska du tänka på när du ska arbeta med trappstädning? Vilken utrustning och vilka medel ska du använda dig av vid städningen? Och skiljer det sig mellan Göteborg och andra städer i landet?

Om du ska anlita någon för att utföra trappstädning, eller om du ska arbeta med trappstädning, så är det ändå samma saker du ska tänka på. Ett beslut ska fattas gällande hur trappstädningen ska gå till.

Finns det en hiss att tillgå? Är det enbart trappstegen och avsatserna som ska städas? Eller ska städningen även innefatta räcken och en bit upp på väggen? Finns det fönster och ska det även rengöras där? Ska fönsterputs och dörrtvätt även ingå? Vilken utrustning och rengöringsmedel ska användas och finns det vatten samt städskåp på plats?

Boka trappstädning på rätt sätt

För att du som beställare ska få den bästa trappstädningen i Göteborg eller på andra ställen i landet, så måste du och städfirman ha en beskrivning av vad som ska göras, hur det ska göras och när det ska göras. På det viset kan också städfirman ge besked på hur det fungerar på deras front samt om de klarar av städningen på den avtalade tiden och klockslaget.

Genom att ha ett kontrakt så blir det en trygghet för båda två parter, och även för städbolagets personal. Man vet exakt vad som ska göras och behöver inte fundera över det, eller komma ihåg vad som är sagt på respektive uppdrag. Enklast brukar det dock vara ifall utrustning, vatten och rengöringsmedel finns tillgängligt.

Vem städar i Malmö åt dig?

22 Apr 2021

Är du en av alla de storstadsmänniskor som anlitar hemstädning i Malmö? Överlåter du städjobbet åt proffs är den frågan permanent löst, för med ett städavtal blir det rent regelbundet.

Anlita en städfirma så slipper du ifrån diskussioner och tjafs, och svärmor behöver inte längre komma och städa i ditt hem. Även om det är fint att få hjälp, känns det bra att inte behöva utnyttja släkt och vänner, eller att själv städa när man är trött efter jobbet. Man slipper också allt bråk om vems tur det är att städa när ingen har lust att göra det. Man känner sig mer självständig och bevarar sin integritet när inga närstående rotar i ens tillhörigheter.

Hemstädning höjer livskvaliteten

Självklart får du en kick av att komma hem på eftermiddagen och bostaden är nystädad och fin. Det ger tid för annat, som att laga mat och bjuda hem vänner, och det ger tid för att läsa böcker eller ägna sig åt någon annan hobby. Kanske ska du köra och handla och då behöver du bara fylla på i kyl, frys och skafferi. Städningen är som väl är redan klar.

Små smulor, lite smutsfläckar här och där, allt sådant uppstår nästan direkt när man lever ett aktivt liv i sitt hem. Det behöver inte vara kliniskt rent där, men trivseln ökar betydligt när det är välstädat och du väljer att anlita hemstädning i Malmö. Med ett städavtal blir fönstren putsade, ugnen rengjord, golvet torkat och dammet är borta, allt gjort av proffs.

Städhjälp i Sveriges vackra huvudstad

19 Apr 2021

Bor du i Stockholm och behöver hjälp med din städning? Har du tröttnat på att städa och vill köpa tjänsten? Är tiden för dyrbar för att lägga på återkommande insatser av städning i ditt hem?

Det fanns en tid då man ansåg det viktigt att hemmet skulle stå nystädat och doftande av rengöringsmedel varje fredag. Det skurades och fejades i varje hus med självaktning. Hur skulle det se ut om det inte var skinande rent till helgen? Det var ju då man kanske skulle få finbesök.

Trasmattorna åkte ut och golven skurades tills knogarna blödde. När mattorna var vädrade och piskade så dammet rök kunde de läggas in på golven igen. En gång om året åkte bonmaskinen fram och man bonade parkettgolvet så det såg alldeles nytt ut. Det var gamla goda tider det.

Solkatter och dansande damm

När dammet far omkring i solstrålarna som tittar in genom fönstret ser det ut som om de fina dammkornen dansar i en stor ensemble. De ringlar sig fram och darrar till när de förflyttar sig. Det sägs att det var just den synen som fick Einstein att förstå relativitetsteorin. Om det är sanning eller inte är svårt att säga. Om det var just det som skedde eller om det var så att han satt och kopplade av så att hjärnan fick vila lite. Det är då inspiration och intuition kan ta plats. Prova ska du se. Plötsligt får du idéer och kanske kommer du på att du vill prova hur det är att ha städhjälp. Mer om städhjälp kan du läsa här: städhjalpstockholm.se

Håll rent utan problem

20 Jan 2021

Städning är för många det ständiga dåliga samvetet. Man har dåligt med tid och man har dåligt med ork. Samtidigt önskar man ett hem som är rent och snyggt. Vad gör man? Tar hjälp av någon annan!

Har du ett smutsigt hem? Tryter orken bara du tittar dig omkring? Har du ett helt zoo av dammråttor under sängen och ett zoo till under soffan? Och hur ser badrummet ut egentligen? Är det tveksamt om man alls kan bli ren där?

Du är inte ensam. Runtom i landet sitter många andra och tänker liknande depressiva tankar. Många av oss har hem som städas sällan. Börjar det bli så illa att vi inte kan tänka oss att spontant bjuda hem släkt och vänner är det dags att tänka till och tänka om. Kan du inte själv städa, kan någon annan!

En hushållstjänst för dig

När tiden inte räcker till är det vettigt att ta kontakt med en bra och pålitlig städfirma i Nynäshamn. När orken saknas likaså. Det arbete du av olika anledningar inte hinner lägga tid på ger arbete till någon annan. Att ha städning som yrke är annorlunda än att ha det som tvångsarbete efter det vanliga jobbet.

Vad vill du ha hjälp med? Är det dammsugning och moppade golv du längtar efter? Eller handlar det mer om kök och badrum utan smuts och fläckar? Vill du rentav ha fönster som du kan se ut igenom? Inget av detta är något problem för ett städföretag. Ring och boka tid för en offert.

← Äldre inlägg