Blogg

RSS

Lämna Bromma med en flyttfirma

10 aug 2022

Gör det enklare för dig och anlita en flyttfirma i Bromma när du ska flytta därifrån. Transporten går snabbt och du är strax installerad på ditt nya ställe.

Det är dumt att stressa i onödan. Genom att anlita en flyttfirma med van personal får du hela proceduren genomförd på ett minimum av tid. Det är en dag och tid att boka, och du gör det med ett telefonsamtal. Du får perfekt service och kan också beställa extra tjänster. Behöver du flyttkartonger eller vill du ha hjälp med att packa ner alla dina saker också? Ring och fråga.

När du beställer flytten kan du nämna allt du vill ha hjälp med. Kanske har du några skrymmande möbler som du skulle vilja magasinera? Kanske vill du ha hjälp med att packa upp alla saker på ditt nya ställe? Flyttpersonalen är rutinerade och snabba, så du får hjälp på nolltid med allt som du själv tycker är jobbigt.

Flyttfirman uppskattar märkta kartonger

Du kan enkelt skriva utanpå flyttkartongen var den ska ställas in någonstans. Kök, badrum, vardagsrum är exempel på märkning som underlättar för dig. Då är lådorna på plats i rätt rum direkt och du behöver inte bära runt dem när flyttfirman har åkt.

Att få in alla köksprylar i hyllorna på en gång och besticklådor på plats underlättar när du ska äta frukost där. Har du matvaror i kylväskor är det bara att sätta igång kyl och frys och lasta in. Det går fort och du är snart igång på ditt nya boende. Boka flyttfirma här: flyttfirmabromma.se 

Utan anmärkning med flyttstädning i Solna

28 jul 2022

Visst känns det bra att lämna över nycklarna på ett rent och fint hem? Det kan du göra om du anlitar flyttstädning i Solna, eller staden du bor i, för hjälp.

Kanske vill du komma närmre storstaden och flytta in till Stockholm centrum istället för att bo i Solna. Kanske har du äntligen hittat det perfekta hemmet, och allt som står mellan dig och ditt nya hem nu är tid och en flytt. Att vänta på saker är då inte roligt, men det är ett ont måste. Ibland kan det faktiskt vara bra så man hinner med det man vill göra.

Planeringen går i full gång, för denna gången ska allting sköta sig själv. Visst, inte utan en hel del planering och med hjälp av några proffsiga företag. Städningen efter flytten, den tar tid. Den tar både lång tid och är dessutom otroligt tung. Det är mycket upp och ned och man måste ta allt.

De kan flyttstädning i Solna

Ett kliniskt rent hem behöver man när man ska lämna över nycklarna. Är det inte rent nog kan ni få en anmärkning och då behövs det göras om. För att minska risken för det anlitar ni helt enkelt flyttstäd i Solna. De gör ett väldigt noggrant jobb med sina duktiga arbetare som kan städning.

De flesta städfirmor har med sig eget städmaterial och redskap inför städningen. Då behöver ni inte lämna kvar något, utan kan ta med allt till det nya hemmet. Med rätt städfirma kommer de göra ett skinande rent jobb åt dig.

Kontorsstäd i Stockholm anpassad efter behov

12 jul 2022

Inget kontor är det andra likt och städbehoven kan skilja en hel del. Därför ska man anlita en städfirma som erbjuder flexibel kontorsstäd i Stockholm.

Det är viktigt att man regelbundet städar kontoret. Dels för att motverka allergier och minska smittspridning i förkylningstider, men också för alla medarbetares trivsel. Men ett smutsigt och dammigt kontor gör heller inget gott intryck på besökare och kunder. Hur ofta man behöver städa lokalerna beror till stor del på verksamhet och hur många som vistas där.

Fördelen med regelbunden kontorsstäd är att man ofta inte ens hinner uppfatta att det blir smutsigt. Men det går också snabbare för städföretaget att städa eftersom smutsen inte hinner sätta sig. Vanligtvis städar man kontoret en gång i veckan men är det ett stort kontor kan det behöva städas varje dag.

Jämför priser på kontorsstäd

Vill man ha hjälp med kontorsstäd kan det vara bra att först fundera över hur ofta man vill ha städat och om man behöver någon tilläggstjänst. Kanske vill man ha hjälp med att rengöra kaffemaskinen eller få entremattan tvättad regelbundet? De flesta städföretag har förstått att behoven kan variera och erbjuder därför flexibel kontorsstäd med olika extratjänster.

Priserna på kontorsstäd i Stockholm kan variera mellan olika mellan städföretag och det kan ofta löna sig att ta in fler offerter. Men det är också viktigt att man känner förtroende och är nöjd med den städfirma som man väljer att anlita. Innan man tecknar ett avtal med en specifik städfirma kan det därför vara smart att låta dem provstäda.

Viktigt med butiksstädning i Stockholm

30 apr 2022

Det är väldigt viktigt att en butik blir städad regelbundet. Med alla kunder blir det snabbt smutsigt. Anlita någon för butiksstädning i Stockholm idag.

Oavsett vad man har för typ av butik så behöver det vara rent och snyggt för de kunder som kommer och besöker affären. Första intrycket är väldigt viktigt, särskilt om man har öppnat en ny butik och vill locka nya kunder till sig. Att komma in i en affär som är ostädad där det är stökigt med saker huller om buller är inte speciellt trevligt. Man får då som kund inte några bra vibbar och kanske väljer att inte handla där eller komma tillbaka igen. Däremot en butik som är välstädad där allting är i sin ordning och på sin rätta plats, ger ett mycket bättre första intryck för besökare.

Butiksstädning för ett gott första intryck

Butiksstädning i Stockholm är det flera olika företaget som erbjuder. Det gäller att hitta någon som finns i närheten av där man har sin butik, som kan komma och hjälpa till med städningen så ofta som det behövs. Daglig städning av en butik är nödvändig där man sopar golven och torkar av ytor. Sedan kan det även krävas en mer rejäl städning veckovis. Har man en mindre butik är det inte lika mycket att städa som i en större sådan, men det är ändå viktigt. Anlita en firma som sysslar med just städning av butiker om ni vill ha en ren och fräsch butik för era kunder och besökare.

Fönsterputs i Skåne förbättrar utsikten

3 apr 2022

Smutsiga fönster är det ingen som vill ha då det ser otrevligt ut och skymmer utsikten. Det kanske är dags för fönsterputs i Skåne? Ta då kontakt med en firma som erbjuder fönsterputsning.

Det finns många fönster, runt om i landet, som behöver putsas med jämna mellanrum . Det kan vara lite knepigt att putsa fönster utan att det blir fläckar eller ränder. Du kanske själv vet hur svårt det kan vara att få ett fönster skinande rent. En del fönster är svåråtkomliga då de sitter högt upp eller sitter på ett ställe som är svårt att komma åt av andra orsaker. Det finns många olika åsikter om hur man ska tvätta ett fönster på bästa sätt. Om du själv känner stress och oro inför den stundande fönsterputsningen finns det god hjälp att få. Låt en firma ta hand om din fönsterputs i Skåne så kan du känna dig trygg med att dina fönster blir rena och fina utan ränder.

Fönsterputs är väldigt lätt att glömma bort

Hur ofta tänker du på att putsa dina fönster? De flesta brukar inte ha fönsterputsning högst upp på önskelistan då det finns så mycket annat som är roligare att göra. Förr eller senare blir du dock tvungen att putsa dina fönster. Om du har lätt för att glömma bort dina fönster kan du med fördel teckna ett abonnemang på fönsterputs hos en firma som är proffs på fönsterputsning. Ni gör tillsammans upp en plan på hur ofta du vill få dina fönster putsade.

Hemstädning för din bekvämlighet

23 okt 2021

Finns det något tråkigare än att städa? När man hör om människor som tycker om det blir man nästan chockad. Som tur är kan man få hjälp med sin hemstädning och kan lägga sin tid på annat.

Varenda gång det ska städas suckas och stånkas det. Det blir aldrig roligare. Varenda gång efter att man har storstädat tänker man: “Nej nu ska man bli noggrannare och ta itu med att städa direkt”. Det håller kanske två timmar, med tur. Sen börjas det om på nytt igen. Tänk vad skönt det var om det hade räckt med en storstädning en gång per år. Men man kan ju bara tänka sig vad man hade sett då. Det är helt klart värt att betala för hemstädning och låta dem sköta det. Hemstädningsfirman kommer till ens hem och städar det kliniskt rent, det kommer inte finnas ett spår från smuts efter att de har varit där.

Hemstädning använder sig av checklistor

Hur vet man att allt blir så noggrant och fint när man har städhjälp? Hur stor är risken att de missar en massa saker, kanske ni undrar? De flesta städfirmor går efter en checklista som de kryssar för på. På så sätt är de säkra på att de tagit alla ställen. Sen är det såklart mänskligt att fela. Men det är väldigt sällan det händer. Skulle du inte vara nöjd med städningen de gör, kan du alltid kontakta dem igen. Ta då bild på det du inte är nöjd med, så kommer de och fixar det åt dig.

Hemstädning i Stockholm - hur går det till?

16 aug 2021

Med hemstädning får du tid till annat i vardagen. Då kommer en städare eller städerska hem till dig i Stockholm och tar bort damm och fläckar. Oftast är det samma person som kommer varje vecka.

Att beställa hemstädning i Täby kan vara det bästa som finns. Då kommer en pålitlig person hem till dig så ofta som du vill och städar upp hemmet åt dig. Att det ska vara samma person varje vecka är vid det här laget en självklarhet. På så vis kan du känna ett förtroende, samtidigt som den personen lär sig var det brukar bli fläckar i ditt hem och vad du uppskattar få gjort.

Hur beställs hemstädning i Stockholm?

Börja med att beställa offerter från flera olika företag. Då kommer du snart få en uppfattning om vilka priser som gäller i Täby och kan välja den firma som känns mest rimligt. Allt som oftast är den billigaste billig av en anledning. Det kan vara att städaren måste jobba för snabbt, vilket brukar leda till slarvfel, eller så får den för lite betalt. Välj därför en firma som inte är billigast, men som ändå känns rimlig. Sedan får de komma hem till dig och provstäda. Då vet de hur lång tid det kommer att ta att städa ditt hem och kan sätta ett fast månatligt pris. Efter det kommer du troligen att få bestämma om du vill ha hemstädning varje vecka, varannan vecka eller bara en gång i månaden. Sedan bestämmer ni även en veckodag och tid.

Bästa trappstädningen i Göteborg

12 aug 2021

Vad ska du tänka på när du ska arbeta med trappstädning? Vilken utrustning och vilka medel ska du använda dig av vid städningen? Och skiljer det sig mellan Göteborg och andra städer i landet?

Om du ska anlita någon för att utföra trappstädning, eller om du ska arbeta med trappstädning, så är det ändå samma saker du ska tänka på. Ett beslut ska fattas gällande hur trappstädningen ska gå till.

Finns det en hiss att tillgå? Är det enbart trappstegen och avsatserna som ska städas? Eller ska städningen även innefatta räcken och en bit upp på väggen? Finns det fönster och ska det även rengöras där? Ska fönsterputs och dörrtvätt även ingå? Vilken utrustning och rengöringsmedel ska användas och finns det vatten samt städskåp på plats?

Boka trappstädning på rätt sätt

För att du som beställare ska få den bästa trappstädningen i Göteborg eller på andra ställen i landet, så måste du och städfirman ha en beskrivning av vad som ska göras, hur det ska göras och när det ska göras. På det viset kan också städfirman ge besked på hur det fungerar på deras front samt om de klarar av städningen på den avtalade tiden och klockslaget.

Genom att ha ett kontrakt så blir det en trygghet för båda två parter, och även för städbolagets personal. Man vet exakt vad som ska göras och behöver inte fundera över det, eller komma ihåg vad som är sagt på respektive uppdrag. Enklast brukar det dock vara ifall utrustning, vatten och rengöringsmedel finns tillgängligt.

Vem städar i Malmö åt dig?

22 apr 2021

Är du en av alla de storstadsmänniskor som anlitar hemstädning i Malmö? Överlåter du städjobbet åt proffs är den frågan permanent löst, för med ett städavtal blir det rent regelbundet.

Anlita en städfirma så slipper du ifrån diskussioner och tjafs, och svärmor behöver inte längre komma och städa i ditt hem. Även om det är fint att få hjälp, känns det bra att inte behöva utnyttja släkt och vänner, eller att själv städa när man är trött efter jobbet. Man slipper också allt bråk om vems tur det är att städa när ingen har lust att göra det. Man känner sig mer självständig och bevarar sin integritet när inga närstående rotar i ens tillhörigheter.

Hemstädning höjer livskvaliteten

Självklart får du en kick av att komma hem på eftermiddagen och bostaden är nystädad och fin. Det ger tid för annat, som att laga mat och bjuda hem vänner, och det ger tid för att läsa böcker eller ägna sig åt någon annan hobby. Kanske ska du köra och handla och då behöver du bara fylla på i kyl, frys och skafferi. Städningen är som väl är redan klar.

Små smulor, lite smutsfläckar här och där, allt sådant uppstår nästan direkt när man lever ett aktivt liv i sitt hem. Det behöver inte vara kliniskt rent där, men trivseln ökar betydligt när det är välstädat och du väljer att anlita hemstädning i Malmö. Med ett städavtal blir fönstren putsade, ugnen rengjord, golvet torkat och dammet är borta, allt gjort av proffs.

Städhjälp i Sveriges vackra huvudstad

19 apr 2021

Bor du i Stockholm och behöver hjälp med din städning? Har du tröttnat på att städa och vill köpa tjänsten? Är tiden för dyrbar för att lägga på återkommande insatser av städning i ditt hem?

Det fanns en tid då man ansåg det viktigt att hemmet skulle stå nystädat och doftande av rengöringsmedel varje fredag. Det skurades och fejades i varje hus med självaktning. Hur skulle det se ut om det inte var skinande rent till helgen? Det var ju då man kanske skulle få finbesök.

Trasmattorna åkte ut och golven skurades tills knogarna blödde. När mattorna var vädrade och piskade så dammet rök kunde de läggas in på golven igen. En gång om året åkte bonmaskinen fram och man bonade parkettgolvet så det såg alldeles nytt ut. Det var gamla goda tider det.

Solkatter och dansande damm

När dammet far omkring i solstrålarna som tittar in genom fönstret ser det ut som om de fina dammkornen dansar i en stor ensemble. De ringlar sig fram och darrar till när de förflyttar sig. Det sägs att det var just den synen som fick Einstein att förstå relativitetsteorin. Om det är sanning eller inte är svårt att säga. Om det var just det som skedde eller om det var så att han satt och kopplade av så att hjärnan fick vila lite. Det är då inspiration och intuition kan ta plats. Prova ska du se. Plötsligt får du idéer och kanske kommer du på att du vill prova hur det är att ha städhjälp. Mer om städhjälp kan du läsa här: städhjalpstockholm.se

Håll rent utan problem

20 jan 2021

Städning är för många det ständiga dåliga samvetet. Man har dåligt med tid och man har dåligt med ork. Samtidigt önskar man ett hem som är rent och snyggt. Vad gör man? Tar hjälp av någon annan!

Har du ett smutsigt hem? Tryter orken bara du tittar dig omkring? Har du ett helt zoo av dammråttor under sängen och ett zoo till under soffan? Och hur ser badrummet ut egentligen? Är det tveksamt om man alls kan bli ren där?

Du är inte ensam. Runtom i landet sitter många andra och tänker liknande depressiva tankar. Många av oss har hem som städas sällan. Börjar det bli så illa att vi inte kan tänka oss att spontant bjuda hem släkt och vänner är det dags att tänka till och tänka om. Kan du inte själv städa, kan någon annan!

En hushållstjänst för dig

När tiden inte räcker till är det vettigt att ta kontakt med en bra och pålitlig städfirma i Nynäshamn. När orken saknas likaså. Det arbete du av olika anledningar inte hinner lägga tid på ger arbete till någon annan. Att ha städning som yrke är annorlunda än att ha det som tvångsarbete efter det vanliga jobbet.

Vad vill du ha hjälp med? Är det dammsugning och moppade golv du längtar efter? Eller handlar det mer om kök och badrum utan smuts och fläckar? Vill du rentav ha fönster som du kan se ut igenom? Inget av detta är något problem för ett städföretag. Ring och boka tid för en offert.

Att lämna bort den tråkiga städningen

15 nov 2020

För många människor är städningen definitivt ett nödvändigt ont. Men det finns faktiskt de som älskar att städa. Eller åtminstone gillar det. Dem hittar vi som anställda på städfirmor.

Detta till lycka för alla som pustar och stönar sig genom fredagsstädningen varje vecka. De som inte kan sluta tänka på att det är ett jobb som egentligen aldrig blir färdigt. Utan som varje vecka ser det som ett avslutat kapitel. Bara för att det motsatta skulle göra uppgiften helt omöjlig att bemästra. Men man behöver faktiskt inte tänka så längre. Varför gneta och lida när man kan hyra in en städfirma som gör jobbet. De gör det dessutom, snabbt och bra och för en billig penning. Man skulle kunna tro att det kunde ge beställaren dåligt samvete. Men inte det. De får jobb och betalt för det jobb de gör. Den som beställer får dessutom göra ROT- avdrag. Plötsligt är fredag just precis vad fredag borde vara. Alldeles, alldeles underbart.

När man beställer tjänsten

Börja med att googla för att hitta företagen man kan välja emellan. Att de finns på orten är en fördel då de annars kan lägga till milersättning. Det känns lite onödigt att betala om man inte behöver. Sök på exempelvis hemstädning i Örebro. Sedan är det bara att boka in en tid hos den valda städfirman.

Innan man gör den slutliga beställningen kommer städfirman på hembesök för ett möte. Man sätter sig ner och bestämmer tillsammans vad som ska ingå i beställningen. Man bestämmer vilken dag och tid som passar bägge parter bäst. Det kan till exempel vara så att man som kund har ett nattjobb. Då är det inte så bra om städfirman kommer instormande under förmiddagen för att städa. Det kan även vara så att man utöver det vanliga städet vill ha extra tjänster. Det kan vara saker som fönsterputsning, tvätt och strykning. Hör med företaget vad som kan bokas och om man kanske kan boka in vissa tjänster bara under årstider som höst och vår. En sådan tjänst kan vara just fönsterputs.

Sedan är det bara att njuta

När allt är klart uppstår magi. För när fredagen kommer och jobbveckan är slut. Ja då kan man verkligen pusta ut på riktigt. Det är bara att slänga upp benen i soffan och känna hur ordet ledigt verkligen lever upp till sin fullständiga betydelse. Dörrklockan ringer och kvällens take-away levereras precis i tid för kvällens favoritprogram.

Lämna bort din hemstädning

30 okt 2020

Räcker inte tiden till? Det kan kännas svårt och jobbigt att få till storstädningen. Ofta behöver man göra den på lediga dagar då man egentligen vill göra annat. Det behöver inte vara så.

Det finns många anledningar till att lämna bort städningen. Om du låter ett företag som arbetar med städ sköta städningen i ditt hem så kan du räkna med att det blir väldigt rent. Det finns människor som ser var smutsen är utan att faktiskt behöva se det. De vet var och hur de ska städa för att få det rent.

Ett roligt jobb

Många som arbetar med städ gör det för att de trivs med det. Vissa människor känner ett lugn när de städar och väljer att städa vid olika tillfällen. De som arbetar inom ett städföretag gillar städningen. Både själva akten men också att se resultatet. Det blir då ännu bättre för dem om de får betalt för att utföra sina tjänster. Du kan istället gå och ta en promenad i parken, eller en trevlig lunch. Om du istället föredrar att vara hemma och titta på tv så går det också bra. Välj vad du vill göra medans de städar ditt hem. Med andra ord behöver du inte vara hemma för att de ska städa. Prata med företaget så kommer ni tillsammans överens om vad som passar er bäst. Hur skönt är det inte att komma hem till ett skinande rent hem efter en lång arbetsdag?

Rätt medel till rätt yta

Du slipper även tänka på vad för medel du ska använda var. Allt detta är sådant de redan har kännedom om. Är du doftkänslig? Då kan det vara bra att säga det i tid. Detsamma gäller om du önskar en speciell doft. De vet var de ska använda vilket medel och vilken yta som tål vad. De städar alla ställen du kan tänka dig - avloppen, toan, vasken, spisen, under sängen, mm. Du väljer själv hur många dagar i veckan eller månaden du vill att de ska komma hem till dig. Med tanke på att de ska vara i ditt hem så är det väldigt viktigt att det är ett företag du känner dig trygg med. Hitta ett seriöst företag med lång erfarenhet och låt dem ta hand om ditt hem. Det finns inget rätt och fel när det kommer till hur många gånger du vill anlita dem. Vissa väljer att endast beställa städning inför storhelger.

Ta in städhjälp, få tid tillbaka

25 sep 2020

Är du trött på att få det där så kallade livspusslet att gå ihop? Känns det ibland som att det finns för många pusselbitar? Tänk om man bara kunde göra sig av med en eller två bitar… Det kan man!

Det är en hel del som ska hinnas med i livet. Åren går fort och saker ska skrivas in i kalendern hela tiden; varje vecka, varje dag. Det är både roliga saker och måsten som ska hinnas med. Deadlines på jobbet, föreningsmöten och fester. Kanske är det ett antal barns behov som ska jongleras också. Man undrar tyst hur tusan alla andra får till det. Hur hinner de med allt detta och samtidigt hänger med i den där nya spännande serien som blivit en snackis? Det kan kännas helt omöjligt, men det behöver det inte vara.

Ta hjälp och delegera

Nej, det behöver inte vara omöjligt att få till en lite mer dräglig tillvaro. Lösningen handlar ofta om att ta in hjälp. Att leja bort sådant som man själv inte måste göra. Delegera uppgifter på jobbet och anlita hjälp hemma. Vissa åtaganden måste man ju stå för själv, såklart, men att städa till exempel, det behöver väl inte just du göra? Det kan faktiskt lika gärna någon annan göra, en städfirma exempelvis. Tänk på alla de gånger när du varit på jobbet en lång dag och sedan kommer hem trött och sliten på kvällen. Du öppnar dörren till fullkomligt kaos och det är bara att dra fram dammsugaren och börja städa.

Harmoniskt med färre pusselbitar

Tänk nu på det omvända scenariot: du kommer hem, öppnar dörren och där råder en alldeles perfekt ordning. Det är fläckfritt och noggrant städat. Det doftar rent och fräscht och du kan med gott samvete slänga dig på soffan. Du hinner utan tvekan med att umgås med barnen och se den där serien. Eftersom du fick en lugn och sansad kväll känner du dig nästa dag utvilad och glad. Du orkar mer på jobbet och du är inte alls lika trött när du går därifrån. Visst låter detta som ett mycket mer harmoniskt liv? Det är klart att det blir mer harmoniskt när man delegerat bort en av pusselbitarna. Helt plötsligt verkar det istället som att man får ihop pusslet och man kan se motivet tydligt. Motivet poängterar att man får tid till roligare saker i livet när man tar in hjälp och “städar” bort några måsten. Läs mer om hur en städfirma kan hjälpa dig på denna sajt: städfirmaigöteborg.se

Vardagssysslor och annat skoj

20 aug 2020

Älskar du att städa? Eller vill du hellre att någon annan gör det åt dig? Du vet väl att du kan anlita en firma som städar åt dig. Du känner väl säkert till din rätt till RUT-avdrag? Om inte, läs här.

Som privatperson får du göra avdrag på skatten när du köper hushållsnära tjänster. Hemstädning är just precis en sådan tjänst. Här finns en win-win situation som gör att du som inte gillar att städa kan ägna dig åt annat, sådant som du älskar och är bra på. Samtidigt bidrar du till fler arbetstillfällen för städfirmorna som utför just hemstädning. Du väljer själv hur din städning ska se ut och hur ofta du vill få hjälp i ditt hem. Väljer du att anlita en välrenommerad städfirma med goda vitsord så kan du vara lugn med att allt blir till belåtenhet. Vill du ha städhjälp en gång i veckan eller en gång i månaden? Valet är ditt.

Osäker? Testa en provstädning

Vet du inte riktigt om du vill köpa tjänster eller om du hittat den rätta städfirman? Kolla då om det går att köpa en provstädning. Dvs. en första städomgång som är helt bindningsfri. Därefter kan du bestämma om du vill fortsätta och om du vill teckna abonnemang för hemstädning via just den firman. Det är även då du väljer frekvens för din hemstädning. Har du hittat en bra firma så garanterar de säkerligen att du möter samma städare varje gång och att du får meddelanden om eventuell sjukdom och vikarie i ditt hem. Kolla för säkerhetsskull vad som gäller vid avbokning och uppsägning av avtal. Då du har full koll på vad du skriver upp dig på.

Vad vill du ska ingå?

När du tänker hemstädning - vad tänker du då? Dammsuga och dammtorka givetvis. I kök och badrum sker ordentlig avtorkning av alla synliga ytor och en noggrann avtorkning av duschkabinen. Dammtorkning av tavlor, fönsterbrädor och synliga ytor såväl som golvlister. Soporna töms och speglar torkas av. Dessutom dammsugas samtliga klädda möbler så att de blir snygga och fräscha. Önskar du tilläggstjänster såsom diskning, strykning eller vattning av blommor går det att lösa. Även ytterligare hjälp med tvätten och att rengöra sopkärl invändigt och liknande går att köpa till efter behov och önskemål. När du väljer städfirman som ska få utföra just din hemstädning, se då till att välja en firma med goda arbetsvillkor och som ser till att de använder hälso- och miljövänliga städprodukter. Läs mer om hemstädning på denna hemsida: https://viklundsstad.se/

← Äldre inlägg