Då hemmet är upp och ner är det en god idé låta någon annan fixa med hemstäd

Stökigt på jobbet eller rörigt hemma? Länge sedan ni hann med veckostädningen? Oavsett om det är frågan om hemstäd eller kontorsstädning finns det företag som erbjuder dessa tjänster.

Det är klart att man ska ha rent och fint både hemma och på jobbet. En stökig och dammig miljö är inte bra för någon och kan dessutom ställa till rejäla problem för allergiker. Men ibland hinner man helt enkelt inte med att städa. Det är faktiskt inte heller alla som förstår sig på det där med städning. I stället för att ha dåligt samvete för de där smutsiga fönstren man aldrig hinner putsa kan man i stället anlita ett proffs på städning. Tänk att slippa dammråttor i hörnen och smutsiga golv hemma. Efter en lång arbetsvecka är det få som vill ägna sin lilla lediga tid åt städning.

Detta kan en professionell städfirma hjälpa er med

Vill man ha hjälp med att städa hemma kan man om man vill ansöka om RUT-avdrag. Enklast är det att teckna ett slags städabonnemang hos en städfirma som sysslar med just hemstäd. Att städa är en konst som inte ska underskattas. Idag har också de flesta städfirmor ett viktigt miljöengagemang och använder sig endast av ekologiska, miljövänliga och återvinningsbara produkter. Det städfirman brukar göra vid en vanlig hemstäd är att dammsuga och våttorka alla golv. Även möbler och fria ytor torkas av så se till att ha plockat undan så mycket som möjligt från bord etc. så blir det ännu renare. Också lister och socklar torkas precis som utsidan på skåp och hyllor. Även kök och vissa köksmaskiner som kaffebryggare rengörs liksom badrummet.

Att ta hjälp med städning frigör viktig tid till annat

Att anlita en städfirma gör att man i stället får värdefull tid över som man kan använda till annat. Vem går inte hellre på en konstutställning efter jobbet? Hänger med ungarna i parken eller tar ett glas vin med bästa vännerna i stället för att städa? Det finns många tillförlitliga städfirmor att välja mellan och man kan såklart själv välja hur ofta man vill att de ska komma och städa. Kanske vill man ändå städa varannan vecka själv eller låta ungarna putsa fönstren i utbyte mot veckopeng? Självklart är städfirmor flexibla och det mesta går att ordna. Städfirmor finns till för att underlätta för er. Vi rekommenderar denna sajten: https://www.städfirmalinköping.nu

11 Apr 2020