Relining i Stockholm fräschar upp dina rör

Ta kontakt med skicklig firma som utför relining i Stockholm, för att ge dina avloppsrör en ny chans. Ett smidigt, bekvämt och tryggt alternativ till rörbyte.

Relining är ett smidigt sätt att förnya dina rör, utan att behöva byta ut dem. Genom ett smart system får rören ett nytt ytskikt på insidan, vilket gör att de håller längre och blir helt täta. Först skickas en kamera in i rören, för att göra en bedömning.

Något förenklat betyder relining att nya rör gjuts på de gamla rörens insida. Genom att ge rören ett nytt ytskikt på insidan blir de nästan som nya igen. Om din fastighet är över 30 år gammal bör du låta göra en besiktning av dina rör. Firman som utför besiktningen kan enkelt se rörens skick med hjälp av en kamera och sedan vidta åtgärder därefter.

Relining eller stambyte?

Att göra ett helt stambyte är både kostsamt och krångligt. Det tar lång tid och varken kök eller badrum kan nyttjas på flera dagar. Om stambytet utförs i ett flerfamiljshus är det verkligen obekvämt för de boende, under mycket lång tid. Då kan relining i Stockholm vara ett bra alternativ.

Relining är smidigare än ett stambyte, eftersom inga golv behöver brytas upp och att det endast brukar ta några dagar. Du kan allså bo kvar under tiden, utan att bo i kaos och byggdamm. Om man ser till den totala kostnaden blir det även billigare med relining, eftersom ingen renovering eller liknande behövs. Ett snabbt och smidigt sätt att få rör i nyskick.

9 Dec 2022