Städhjälp i Sveriges vackra huvudstad

Bor du i Stockholm och behöver hjälp med din städning? Har du tröttnat på att städa och vill köpa tjänsten? Är tiden för dyrbar för att lägga på återkommande insatser av städning i ditt hem?

Det fanns en tid då man ansåg det viktigt att hemmet skulle stå nystädat och doftande av rengöringsmedel varje fredag. Det skurades och fejades i varje hus med självaktning. Hur skulle det se ut om det inte var skinande rent till helgen? Det var ju då man kanske skulle få finbesök.

Trasmattorna åkte ut och golven skurades tills knogarna blödde. När mattorna var vädrade och piskade så dammet rök kunde de läggas in på golven igen. En gång om året åkte bonmaskinen fram och man bonade parkettgolvet så det såg alldeles nytt ut. Det var gamla goda tider det.

Solkatter och dansande damm

När dammet far omkring i solstrålarna som tittar in genom fönstret ser det ut som om de fina dammkornen dansar i en stor ensemble. De ringlar sig fram och darrar till när de förflyttar sig. Det sägs att det var just den synen som fick Einstein att förstå relativitetsteorin. Om det är sanning eller inte är svårt att säga. Om det var just det som skedde eller om det var så att han satt och kopplade av så att hjärnan fick vila lite. Det är då inspiration och intuition kan ta plats. Prova ska du se. Plötsligt får du idéer och kanske kommer du på att du vill prova hur det är att ha städhjälp. Mer om städhjälp kan du läsa här: städhjalpstockholm.se

19 Apr 2021