Viktigt att även städa trapphuset

Den som någon gång har kommit in i ett smutsigt trapphus, vet hur trist det är. Trapporna ser ut som om någon har dragit in tonvis med svart lera. Väggarna har fläckar från stövlar som har sparkat på dem. Handräcken på trapporna är smutsiga. Taket är grått av damm, och fönster är halvdassiga av smuts. Då är motsatsen så mycket trevligare upplevelse. Om man någon gång råkar komma in i ett vackert trapphus, där trapporna blänker av såpa, väggarna är fräscha och i taket hänger det fina och dammfria kristallkronor då är det en fröjd för ögat.

Alla trivs bättre med riktigt städade trapphus

Både de boende och gäster trivs i hus där fastighetsägaren har brytt sig om att städa ordentligt. För att så ska ske krävs det att man anlitar städare som har förmågan att rengöra och göra arbetet riktigt noggrant. Det räcker inte med att endast dammsuga trappstegen lite grann och damma av entremattan. För att trapporna verkligen ska bli rena krävs det att man både dammsuger och moppar golvet rent. Man måste torka bort smuts på väggarna och torka rent på trappornas handräcken. Om det finns en entrématta måste den rengöras och tvättas regelbundet. Annars är det ingen idé att den finns där.

Hitta rätta städarna till trapphusstädningen

För att hitta städare som kan komma och utföra städningen av trapphuset bör man googla trappstädning Stockholm. Då bör Google föreslå sådan som på sina hemsidor har angett att de utför trappstädning i Stockholm. Efter det bör man kontakta vederbörande städfirma som har angett att de kan komma ut och utföra trappstädningen i Stockholm. När man sedan tar kontakt med några av dessa bör man fråga efter offert och referens. Offerten bör man efterfråga för att få en uppfattning om priset på trappstädningen. Referenserna är avsedda att ange huruvida städfirman arbetar nogrant eller inte. Hur de bemöter sina kunder och om de är mottagliga för kundernas behov och önskemål.

Välj den som har bäst offert i förhållande till referens

Sedan är det upp till en själv att välja den städfirma som kan erbjuda det bästa priset i förhållande till de referenser som man kan erbjuda. Om referenserna är entydiga och vittnar om ett trevligt bemötande och ett noggrant utfört arbete, ja då är svaret relativt givet att man som kund helst vill ha en sådan städfirma. Här kan du fortsätta läsa mer om en som utför en sådan trappstädning i Stockholm

13 Mar 2019